Какви сексиграчки обичат зодиите?

Вижте на какво се радват на любовния фронт
28 апр 2019 23:00, Екип на Tialoto.bg
19
Какви сексиграчки обичат зодиите?
Pixabay

Държите ли да има разнообразие в секса? А колко пъти в месеца използвате секс играчки с партньора си? Според проучване на германското издание Bild.de, всяка четвърта жена използва своя вибратор по време на любовната игра с мъжа, като една трета от живеещите в Германия искат сексиграчки. 

Данните сочат, че сексиграчките все по-често се използват за по-различни усещания в леглото при двойките, отколкото да заместят половинката. У нас няма реална статистика за нагласите на хората към тези забавления, но със сигурност има много българи, за които те са нещо непознато, но и желано. 
 
Ако сте решили да преминете към нов етап от вашите интимни взаимоотношения, то посетете някой магазин за сексиграчки и си купете първия вибратор. Ако не знаете дали ще може да използвате анални топчета, си купете зарче за различни пози или нещо друго, с което да стартирате. Ще ви помогнем в избора като ви представим какви играчки са подходящи за всяка зодия: 
 
Овен - комплект за садо мазо 
 
Изчервихте ли се когато гледахте „50 нюанса сиво“? Или си  помислихте, че онова, което правят главните герои е точно за вас и половинката. Ако сте зодия Овен, то със сигурност имате по-разкрепостено мислене за секса. Във фетишите няма нищо срамно. Камшици, белезници, кожени колани и вериги, са част от нещата, с които може да се сдобиете. Когато пък човека до вас е с тази зодия, очаквайте неубозданост в леглото, ролеви игри и много страст. 
 
Телец - плодов лубрикант 
 
Те са прекалено емоционални. Освен това се възбуждат лесно от различни аромати, защото са чревоугодници. Романтици по природа, понякога им омръзват ягодите, шампанското и сметаната, затова биха искали да ползват ароматизирани презервативи или лубрикант с ванилия, вишня или ягода. Когато стимулирате сетивата на Телеца, може да го навиете и за нещо по-нестандартно като ползването на вибратор или вибриращ пръстен. 
 
Близнаци - многофункционален вибратор
 
Те обичат да фантазират и са готови да експериментират в секса. Затова разнообразието не ги плаши. Ако сте от тази зодия или излизате с човек от нея, то със сигурност тайните на вибратора не са ви чужди. Той е любима играчка за въпросния зодиакален знак, но за предпочитане е да е многофункционален - да бъде в полза както на мъжа, така и на жената. Ако искате да изненадате гаджето, купете вибратор тип „зайче“. Неговите ушички стимулират перфектно клитора, възбуждат мъжа, а основата му е идеална за вагината на по-претенциозните дами. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мара Шепова е без конкуренция.
4
2
 
6
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Пазарувахте техника от магазините с нарушени опаковки защото там се продават уреди правени за белите държави и са в пъти по-качествена изработка, дори са има някъде ударено по вратата не е болна за умиране мислете !!!
3
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно някой секс шоп си е платил,за да си вдигне оборотите
2
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е вярно за близнаците. Тъпо, авторът купи си ти вибратор.
1
13
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес.бг, точно днес ли намерихте да пишете за секс, на този свят, религиозен празник? Е простотията българска край няма!

Спонсорирани публикации